Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

DM: ÖSK får möta IFK Örebro

ÖSK går in i årets DM-turnering på kvartsfinalnivån. Efter det att den sista åttondelen avgjorts igår är det klart att det blir IFK Örebro som står som motståndare. Detta innebär att matchen (förmodligen) kommer att spelas på Brickbackens IP.

IFK Örebro kvalificerade sig till ÖSK-mötet genom att besegra Ervalla SK med 4-3 i en match som bjöd på två övertidsmål. IFK hade ledningen under större delen av matchen innan Ervalla kvitterade på en hörna som slogs direkt i mål i den andra övertidsminuten. Någon straffsparksläggning för att avgöra matchen blev det dock inte eftersom IFK fick in ytterligare ett mål innan matchen var slut.

Om det lag ÖSK väljer att spela med lyckas besegra IFK Örebro (inte så säkert med tanke på bonusstraffar etc) väntar segraren i västernärkesderbyt mellan Vretstorp och Laxå i semifinalen. Sett till respektive lags tabellplacering lutar det väldigt mycket åt Vretstorps håll i den matchen.

I de övriga två kvartsfinalerna möts HOIF och Sturehov resp. Real Örebro och Marieberg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.