Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

En förmiddag på Eyravallen

Bloggen hade en utsänd spejare på plats på Behrn Arena idag på förmiddagen. Mest av allt för att ta några kort och se hur det ser ut i truppen inför den allsvenska omstarten.

Som alltid gäller här att det går att förstora bilderna för att få en bättre upplösning. Hur man gör det beror på vilken webläsare man använder. Ett eller annat välriktat klick brukar behövas. Eller så kan man använda webläsartillägget Imagus (för Firefox och Chrome).

Robert Axelsson och Harald Detlofsson.

Robert Axelsson och Harald Detlofsson.

I Jacob Rinnes frånvaro var det idag U16-landslagsmannen Harald Detlofsson som fick sekundera Oscar Jansson i ett av ÖSK-målen. Harald är en fruktansvärt gedigen målvaktstalang och skötte sig riktigt bra.

Tokhtar Zhangylyshbay provtränar med ÖSK.

Tokhtar Zhangylyshbay provtränar med ÖSK.

Jag undrar om speakern på Behrn Arena ser fram emot att Tokhtar Zhangylyshbay ansluter sig till ÖSK-truppen. Risken eller hur man nu skall uttrycka sig är nog inte så stor. Jag tyckte att han gav ett vekt och juniorbetonat intryck. Nu spelade man ju och för sig bara sjumanna 2-2-2 och det gör det svårare att bedöma hans eventuella kvaliteter, men jag tror inte att detta är en anfallare för ÖSK.

Marcus Pode

Marcus Pode

Ett frågetecken är det nog för Marcus Pode, som inte fick spela sjumanna. Istället blev den balansövningar för hans del.

Alhassan Kamara

Alhassan Kamara

Alhassan Kamara kom faktiskt ut några minuter i sällskap med en fotboll. Han deltog dock inte på något sätt i den kollektiva träningen. Djurgården är inte att tänka på för hans del. Tidigast i början av augusti, skulle jag tro.

Samuel Mensah

Samuel Mensah

Samuel Mensah skymtades ett tag på läktaren. Det är nog inte så kul att sitta bredvid – speciellt inte om man inte vet vad som är problemet och hur allvarligt det är.

Jonathan Lundberg

Jonathan Lundberg

Nog borde det vara dags nu att låta Jonathan Lundberg få känna på allsvenskt matchtempo på riktigt. Jonis är spelintelligent, fotbollstekniskt begåvad och vet dessutom hur man gör mål. Behövs det verkligen mer för att få göra ett allsvenskt inhopp?

Christer Lipovac

Christer Lipovac

Jag kunde inte se några tecken på att Christer Lipovac hämmas av ljumskproblem. Han körde hela programmet inklusive det intensiva sjumannaspelet.

Brendan Hines-Ike

Brendan Hines-Ike

Den amerikanske mittbacken ser pålitligt rejäl ut. Frågan är bara om det är ytterligare en mittback ÖSK söker i dagsläget. Wiktorsson, Sigurbjörnsson och Nkili har visserligen utgående kontrakt, men ändå.

Erik Moberg

Erik Moberg

Sheriffen 1: Erik Moberg håller ordning på backlinjen.

Robert Åhman Persson

Robert Åhman Persson

Sheriffen 2: Robert Åhman Persson håller reda på mittfältet.

Ahmed Yasin

Ahmed Yasin

Danmark lockar (av någon anledning). Ahmed Yasin tränar dock på som om ingenting hänt – såg det ur som.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.