ÖSK Söder Dam: Vinst i sista vårmatchen

Segrande Söderdamer i Sätra.

ÖSK Söder Dam gjorde vad som behövdes (och lite till) när Sätra SK besegrades i våromgångens sista seriematch. Vägen till slutresultatet verkar dock inte ha varit helt rak. Sätra tog nämligen ledningen i den 24:e minuten och verkar ha varit det bättre laget under den första halvleken. Vilket dock inte hindrade Hannah Uhlan att i den 39:e minuten göra 1-1 efter en hörna.

I den andra halvleken verkar sedan det mesta ha gått Söders väg. Silvia Erkisi gjorde 2-1 i den 64:e minuten och två minuter senare ökade Lisa Lindahl på till 3-1. Slutresultatet 4-1 fastställdes av Silvia Erkisi som därmed gjorde sitt andra mål för dagen.

Ovanstående fritt efter Söders matchtwittringar.

I och med segern går ÖSK Söder upp på tredje plats enpoäng efter IFK Nyköping och en före Västerås BK30. Älvsjö AIK har öppnat en viss ledning i toppen och är nu 5 poäng före ÖSK Söder.

Höstsäsongen inleds den onsdagen 29 juli då IFK Nyköping kommer till Grönpepparparken.

ÖSK Söder Dam: Avslutar våren med vinst!
NA: ÖSK:s sköna våravslut – efter jätteryck