Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Örebrocupen 2015 – dag 2

ÖSK-lagen hade en bra andradag i Örebrocupen. Många av lagen är fortfarande kvar i jakten på bra placeringar i A-slutspelen.


P15.
Bloggen hade en man på plats när killarna i P15 i spelade sin sista gruppspelsmatch på förmiddagen. Motståndarna från Djurgården 3 var helt chanslösa och när matchen var slut stod det 8-0 (!) till de svartvita efter en väl genomförd match. Matchvinnaren framför andra för ÖSK var snabbe Carl Berglund som själv stod för hälften av av målen. Tack vare en förmånlig lottning var det därmed färdigspelat för lördagen utan någon åttondel. I kvarten ställs man kl 09:00 i morgon på Rosta Gärde mot Sundbybergs IK.


P14.
Pojkarna i P14 har överraskat resultatmässigt på mig. Man hör ju en hel del välförtjänta och positiva ord om U-gruppen, men här har vi ett breddlag som överraskar positivt. Efter att ha gått obesegrade genom gruppspelet med målskillnaden +16 efter tre matcher besegrades Danmarks IF (från Uppsala) med 4-1. I kvartsfinalen möter de nu Karlslunds IF Röd kl.08:00 på Rosta Gärde.


P13.
I den här klassen får vi ett internmöte i en av kvartsfinalerna. ÖSK Röd lag 1 möter ÖSK Svart lag 1. De sistnämnda besegrade ÖSK Vit lag 1 i åttondelen. Matchen spelas på Rosta Gärde kl. 10:00


F15/16.
Flickorna i F15/16 gick vidare till A-slutspelet från en andra plats i gruppspelet. I semifinalen blir det ett rent örebroderby, eftersom det är IK Eker där som står för motståndet. Matchen spelas på samma tid och plats som för pojkarna.


F13.
ÖSKs lag har redan hunnit med att vinna sin kvartsfinal. Barkarö besegrades med 3-0. Semifinalmotståndare blir KIF Örebro. Matchen spelas kl. 09:00 på Ekängs konstgräs.


Och jo, det finns framgångar även i de ännu yngre klasserna, men de låter jag vara för den här gången.


En söndagsförmiddag på Rosta Gärde skulle alltså kunna se ut på följande sätt.

08:00. P14: ÖSK mot Karlslund Röd
09:00. P15: ÖSK lag 1 mot Sundbybergs IK
10:00. P13: ÖSK Svart mot ÖSK Röd
11:30. P14: Eventuellt ÖSK i en semifinal
12:30. P15: Eventuellt ÖSK i en semifinal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.