Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Vårens sista match

På väg mot säsongens halvtidsmarkering reser ÖSK Söder Dam till Stockholm för att möta Sätra SK. Motståndarna, nyuppflyttade till div 1 inför det här året, har väl varit något av seriens positiva överraskningslag. Laget ligger på fjärde plats i den jämna tabellen med ÖSK Söder en poäng och två placeringar bakom sig. En seger, som väl är nödvändig om inte Söder skall tappa kontakten med tätlagen, skulle föra upp laget till tredje plats.

Till matchen har följande matchtrupp tagits ut: Ida Lindell (mv), Elin Börjesson, Lisa Lindahl, Hannah Uhlan, Lisa Sundell, Klara Thorsén, Bianca Sjöberg, Joline Jakobsson, Silvia Erkisi (k), Sara Sandberg, Anna Meijer, Maya Pettersson, Olivia Puhls, Freja Olofsson, Emma Tivemo, Emelie Lundqvist och Stina Koskilampi (mv).

Jämfört med laget som besegrade Rynninge saknas Sabina Håkansson, Marie Ståhlberg och Amanda Nordenby. Åter i truppen är Klara Thorsell och Maya Pettersson. På plats men förmodligen för sista gången är Freja Olofsson. Hon tar ju steget över till KIF Örebro under sommaruppehållet.

ÖSK Söder Dam: Sista matchen för vårsäsongen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.