Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Örebrocupen 2015 – dag 1

Dag 1 i Örebrocupen handlar för de flesta lag mest om att skaffa sig en tillräckligt bra position för att få/ta en plats i respektive åldersklass A-slutspel. Bloggens utsände kollade två matcher på förmiddagen. ÖSK P15 gjorde en imponerande uppryckning mot Nyköpingsbissarna och hämtade upp ett 0-2 underläge till en vinst med 4-3. Flickorna i klass F15/16 hade det lite lättare mot stackars Råda IK och vann med 5-0.

Inget av de äldsta pojk- resp. flicklagen har ännu säkrat sin A-slutspelsplats. Men de ligger i alla fall bra till utifrån fredagsresultaten. Redan säkra på att få en plats i A-finalslutspelet är P14 som deltar med ett breddlag, ÖSK Vit 1 och 2 samt Svart 1 i P13 samt ÖSK Vit och Yxhult/ÖSK i klass P12. Dessutom finns det flera andra lag som i morgon kan säkra sina platser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.