Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Summer 2015: Broberg räknar med flytt

Djurgårdens mittfältare Martin Brobergs namn kom upp för några dagar sedan som en tänkbar sommarvärvning för ÖSKs del. Förmodligen under förutsättning att Ahmed Yasin lämnar klubben. Sedan dess har det visat sig att även Halmstads BK skulle kunna vara intresserade av att knyta honom till sig.

Till FotbollDirekt säger Broberg nu, att han varit i kontakt med andra klubbar och att hans prioritet är att få så mycket speltid som möjligt. Något som han inte alls fått i Djurgården under vårsäsongen. Till yttermera visso har han dessutom redan varit i kontakt med några intresserade klubbar. Allt talar väl för att Broberg byter klubb – frågan är bara till vem.

FotbollDirekt: Dif-mittfältaren medger: ”Har kontakt med andra klubbar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.