Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Herr: Tredje oavgjorda

ÖSK Söder mötte igår BK Simperon på Rosta Gärde, när div 6 Södra vände och den första ”höst”omgången spelades. Simperon inledde ju säsongen på ett ypperligt sätt med 20-0 vinsten över SMÅ IF som det stora utropstecknet. Sedan dess har dock lagets prestationer sjunkit tillbaka till en mer normal nivå – kanske har man problem med personalförsörjningen nu under sommaren.

Hur som helst med det – gårdagsmatchen slutade av allt att döma 3-3. Inga resultat än hos ÖLFF, men NA har rapporterat ett oavgjort resultat. Så det stämmer nog. Ett oavgjort resultat som jag tror att inget av lagen är speciellt nöjda över. Simperon tappade sitt häng på serieledarna från IFK Hallsberg och är nu tre poäng efter och har dessutom trots vinsten mot SMÅ en sämre målskillnad. För ÖSK Söder var det den tredje oavgjorda matchen i rad och poängskörden har ju blivit därefter. Avståndet till nedflyttningsplatsen är dock hela 8 poäng så någon risk för en fjärde nedflyttning i rad verkar det inte vara.

Efter en minst sagt intensiv avslutningsvecka med hela tre matcher kan laget nu gå på semester för att återsamlas den 20 juli. Den första riktiga höstmatchen spelas sedan den 8 augusti då Åmmeberg tas emot på Gröpepparparkens något ojämna gräsplan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.