Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

FotbollDirekts Bergman i attack mot Lasse Wirström

FotbollDirekts stjärnreporter (enligt honom själv) Mårthen Bergman gick igår till ett angrepp mot NA:s Lasse Wirström. Bergman, som satt och hade tråkigt på ett tåg mellan Alvesta och Borås, utnyttjade tiden till ett regelrätt angrepp mot Wirström. Bergman hävdar, att Wirström sitter i knäet på Magnus Sköldmark och mer eller mindre skriver på uppdrag av denne.

Anledningen till angreppet verkar vara, att Wirström med anledning av FD:s påstående att Ahmed Yasins övergång till Århus redan var klar, luftat de allmänt förekommande misstankarna om att FD utnyttjas av diverse agenter för dessa agenters egna syften. En åsikt han nog delar med många andra. Frågan verkar vara känslig för FD, vilket väl föranledde Bergmans påhopp.

Bergman tycks för övrigt också vara sur över att Magnus Sköldmark inte vill tala med honom. Jag antar att Sköldmark har dåliga erfarenheter av sina tidigare kontakter med webpublikationen.

FotbollDirekt: Det här med lokaltidningar som sitter i knäet på sina klubbar…

För Bloggens del är det dock klart, att tilltron till rutinerade Lasse Wirström än betydligt större än vad den är till FD:s egenutnämnde ”stjärnreporter”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.