Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Halmstad intresserad av Broberg

Expressen i sin skånska skepnad Kvällsposten skrev igår, att det finns minst ytterligare en intressent när det gäller att utforma Martin Brobergs framtid. Enligt tidningen finns är det Halmstads BKs som funderar på mittfältaren

Kvällsposten: Halmstad utmanar ÖSK om nyförvärv

Frågan är om Halmstad kan utmana ÖSK om det verkligen finns ett intresse från ÖSKs sida för spelaren. Någon större lösensumma lär inte vara aktuellt – Djurgården vill väl förmodligen bara bli av med kostnaderna för honom. Lönemässigt tror jag inte heller att HBK kan utmana – båda klubbarna har en ansträngd ekonomi. Frågan är nog närmast i vilken klubb Broberg helst vill spela.

För ÖSK gäller det – om intresset finns – att skapa ett ekonomiskt utrymme för en övergång. Om Ahmed Yasin blir såld skall detta givetvis inte innebära några problem. En annan möjlighet skulle kunna vara att låta Samuel Mensah lämna klubben. Han fyller i dagsläget ingen funktion på en position där ÖSK ändå har rätt bra alternativ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.