Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Dubbelmöte på GPP IP

GPP_IP


Trots att midsommarhelgen passerats fortsätter lagen i de lokala serierna att spela som om ingenting hänt. Det kan ju bero på att den så kallade midsommaren av kalendermässiga skäl inföll ovanligt tidigt detta år. Besökare till Grönpepparparken kan ikväll se fram emot flera matcher med lag från ÖSK-familjen inblandade.


ÖSK Söder Herr.
Söders herrlag mötet Mullhyttans IF i en match som av någon anledning blev uppskjuten. Men nu skall den alltså avgöras. ÖSK Söder skulle nog behöva poängen men behovet är inte desperat. SMÅ och Garphyttan verkar redan vara avhängda i botten av tabellen och i toppen är IFK Hallsberg på väg att koppla greppet. Men ändå, tre poäng skulle smaka bra mot ett lag som ligger fem poäng före i tabellen.

Matchen spelas på C-planen och börjar kl. 19:15.


ÖSK Ungdom P15 U.
I den regionala serien möter ÖSK Ungdoms 00:or Borens IK från Motala. Östgötarna har väl på den här breddgraderna mest gjort sig kända för för duktiga futsallag på dam- och flicksidan. Pojkarna i P15 verkar även de vara rätt så duktiga. Vid seger mot ÖSK tar de faktiskt över serieledningen från BK Forward (som ju är väldigt starka i den här klassen).

På ÖSK-lagets hemsida skriver man att man räknar med följande matchtrupp: Jacob Nilsson (mv), Lucas Parkedal, Fredrik Karlsson, David Sandberg, Joel Nilsson, Iliar Sultyyarev, Gustaf Strid, Omran Nassri, Eliot Andersson, Gabriel Nyström, Johannes Hjulström, Sixten Lindqvist, John Ling, Joshua Jakobsson, Sebastian Ramstedt, Carl Bergdal.

Det här ser väl dessutom nästan ut som en laguppställning om det inte vore för det faktum att man även räknar med/hoppas på att kunna få låna med Malcolm Stolt och Odilon Sangwa som tillhör U16-truppen. Det är en knapp månad kvar tills dess att Elite Hotel Cup startar och tills dess behöver ÖSK ha spelat ihop ett så starkt lag som möjligt.

Matchen spelas på A-planen och börjar kl. 19:30.


Även på B-planen är det för övrigt ett ÖSK-lag i aktion. Det är flickorna i klass F13 som möter Adolfsberg/Skyllberg. Deras match börjar kl. 19:30

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.