Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Seger i Södertälje

Ett mål och två målgivande passningar  - ett bra dagsverke för Michel Yanez Hernandez.

Ett mål och två målgivande passningar – ett bra dagsverke för Michel Yanez Hernandez.


ÖSKs U19-trupp tillbringade kvällen före midsommarafton i Södertälje där de mötte Assyriska FF i juniorallsvenskan. En match som ÖSK skall vinna sett till lagens tabellplaceringar. Vann gjorde man också med ett lag som saknade ett antal av lagets normala startspelarna.

Startelva: Kalle Westdahl – Hampus Lind, Alex Hahne, Viktor Fransilla, Albin Ödberg – Michel Yanez, Mikael Loön (k), Kevin Johansson, Almin Masic – Jonathan Lundberg (60), Marcus Karlsson
Ersättare: Gustav Franck (mv), Henning Nordvall (60), Adem Greku, Jonathan Aronsson och Gabriel Fernsten

ÖSK kom till spel med en långt ifrån ordinarie backlinje med 98:orna Hahne och Franssila centralt och med mångsysslarna Lind och Ödberg på flankerna. De klarade det bra och fick till och med ett positivt omnämnande av Rickard Torstensson, som tagit hand om laget den här gången. Värt att nämna är väl också att den före detta mittbacken (!) Michel Yanez fortsätter att producera mål och målgivande passningar från sin nya position som högerbräddare.

ÖSK har nu spelat hälften av matcherna i den här serien. Nästa match för ÖSKs del blir returmötet mot Assyriska på hemmaplan den 24 juli. Innan dess skall dock tre U21-matcher spelas (7.7 Sundsvall borta, 14.7 Hammarby borta och 20.7 IFK Norrköping hemma). Till de matcherna kommer det att behövas spelare från U-trupperna, så någon längre fotbollssemester lär det inte bli.

Målgörare:
20. 0-1 Hampus Lindh (Michel Yanez)
45. 0-2 Mikael Loön (Marcus Karlsson
47. 0-3 Jonathan Lundberg (Michel Yanez)
88. 0-4 Michel Yanez (Viktor Franssila)
90. 0-5 Kevin Johansson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.