Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Truppen mot Assyriska

En bortamatch i Södertälje kl. 20:15 en regnig kväll dagen före midsommarafton. Spelar man fotboll går sådant inte alltid att undvika. I alla fall inte för ÖSK U19 som ikväll ställs inför just den uppgiften. Hemmalaget Assyriska tillhör inte seriens starkaste lag. ÖSK håller en mittplacering, men har inte övertygat spelmässigt på det sätt man hade kunnat hoppas på. Till Södertälje reser en trupp med rätt många U17-spelare.

Matchtrupp: Kalle Westdahl (mv), Gustaf Franck (mv, U17), Andreas Klingström, Gabriel Fernsten (U17), Hampus Lindh, Alex Hahne (U17), Viktor Franssila (U17), Henning Nordvall, Almin Masic (U16), Kevin Johansson (U17), Albin Ödberg, Mikael Loön, Adem Greku (U17), Michel Yanez, Jonathan Lundberg och Marcus Karlsson (U17).

Bland de som saknas kan nämnas Oskar Ålgars som lär ha flyttat hem till Köping efter avlagd studentexamen, Carl Ekstrand Hamrén som är/varit sjuk samt Mirza Turan som är avstängd. Christer Lipovac brukar inte spela de här matcherna och efter hans återkommande ljumskproblem är han väl i dagsläget ändå inte aktuell.

Resultat: ÖSK-vinst med 5-0

2 kommentarer – kommentera

Magnus

Tja. Kommer du att ha liverapportering från u19 matchen ikväll mot Assyriska?

Ficedula hypoleuca

Nej, det är ju en bortamatch.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.