Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P16 Reg.: Seger mot BK Forward

Medan ÖSK Söders damer gjorde upp med Rynninge IK i ett örebroderby på GPP IP möttes samtidigt ÖSK Ungdoms P16-lag och BK Forward i ett annat derby några stenkast därifrån på Ekängs konstgräs. Hemmalaget kom närmast från en mindre lyckad insats mot Karlslund och behövde reparera självförtroende och tabellplacering.

Av matchrapporten att döma började det inte så bra för de svartvita. Forward tog ledningen redan efter 12 minuter på straff och kunde sedan öka på till en tvåmålsledning halvvägs in i den första halvleken. I den andra tog ÖSK sedan över i alla fall målfabrikationen genom två mål vardera av Oliver Sangwa och Anton Söderman.

De elva som startade: Martin Andersson (P00), Vide Törner (U16), Beroa Rahman, Hassan Hussain, Malcolm Stolt, Adam Fredriksson (k), Anton Söderman, Gustav Pauly (U16), Odilon Sangwa, Samuel Brunnberg (U16), Sebastian Ternevid (U16).
Ersättare: Carl Thuresson, Adam Gustafsson Stahle, Kristoffer Erlandsson och Mohamud Hussen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.