Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P15-kvalet: Knappt på Heden

I pappas fotspår? Kapten Andersson avgjorde mot Örebro Syrianska.

I pappas fotspår? Kapten Andersson avgjorde mot Örebro Syrianska.


ÖSK Ungdom U14 tog ytterligare ett steg mot spel i den regionala 15-årsserien genom att i går besegra Örebro Syrianska. Inför matchen var laget utan poängförlust efter tre matcher och efter den var de det efter fyra. Laget som gjort en hel del mål tycks den här gången ha haft betydligt svårare att hitta rätt. Matchens enda mål gjordes av lagkaptenen Helmer Andersson. En nick på hörna, gissar Bloggen.

Matchtrupp: Simon Norrman (mv), Jacob Nilsson (mv), Marcus Kanto, Lucas Karlsson, Samuel Hafdell, Viktor Norrman, Gabriel Moshél, Ibrahim Ahmed Kamil, Alexius Vestlund Bergquist, Karl Andershed, Edvin Cimirotic, Helmer Andersson (k), Algot Strömberg, Amar Gerzic, Adam Lindström och Hussein Alfidhilawi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.