Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kamara: Rehab enligt plan

I dagens papperstidning kan man läsa den positiva nyheten, att Alhassan Kamaras läkningsprocess tycks gå enligt plan. Han har nu kommit så långt, att han kan börja träna utomhus. Dock inte med trupp och boll utan på egen hand. Det rör sig väl i första hand om lättare löpträning för att se hur kroppen reagerar. Själv räknar Kamara med/hoppas på att vara tillgänglig redan till matchen mot Djurgården den 4:e juli. Detta verkar dock lite väl optimistiskt om han i nuläget inte kommit längre än att han skall börja med lättare löpträning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.