Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Våravslutning mot Mjällby

I eftermiddag på den lite ovanliga avsparkstiden 14:00 möter ÖSK U17 Mjällby i den sista ”vår”matchen i pojkallsvenskan. ÖSK kommer med 2 vinster i bagaget från de senaste två matcherna. För Mjällby är det inte lika bra. De har förlorat sina två senaste. Mot Malmö FF nu senast (vilket kanske inte är så konstigt) och dessförinnan mot GAIS, som ÖSK besegrade i helgen med 7-0. Rent tabellmässigt skiljer det dock bara tre poäng mellan lagen.

ÖSK har kallat följande spelare till matchen: Gustav Franck (mv), Oscar Sandberg, Alex Hahne, Viktor Franssila, Joseph Spångberg (U16), Gabriel Fernsten, Lukas Hjort, Adem Greku, Viktor Walldén, Oliver Kåhed, Arvid Brorsson (U16), Jonathan Aronsson (U16), Kevin Johansson, Marcus Karlsson, Ebrima Jaihteh, Albin Zidaric (U16) och Hampus Lundgren.

Med tanke på att U19 har match i morgon (borta mot Assyriska) får man nog räkna med att en del av dessa spelare inte kommer att matchas så hårt.

Behrn Arena kl 14:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.