Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P16 Reg: Örebroderby på Ekäng

Det är inte bara ÖSK Söder Herr och Dam som har match i kväll nere vid Ekäng. ÖSK Ungdom P16 U möter BK Forward i den regionala serien på Ekängs konstgräs. ÖSK kommer närmast från en mindre bra insats i den senaste matchen mot Karlslunds IF. Dags alltså för revansch mot BK Forward.

Följande trupp är uttagen: Jacob Nilsson (mv, P14), Hassan Hussein, Adam Fredriksson, Carl Thuresson, Malcolm Stolt, Beroa Rahman, Anton Söderman, Mohamud Hussen, Odilon Sangwa, Kristoffer Erlandsson, Adam Stahle, Sebastian Terne (U16), Gustaf Pauly (U16), Vide Törner (U16) och Samuel Brunnberg (U16).

Matchen börjar kl. 19:45.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.