Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Vårsäsongen avslutas med länsderby

Trion Murat Kuyumcu, Adam Leijon och Albin Zidaric tillhör de tongivande spelarna i ÖSKs U16-trupp.

Trion Murat Kuyumcu, Adam Leijon och Albin Zidaric tillhör de tongivande spelarna i ÖSKs U16-trupp.


ÖSK U16 tog i förra omgången över serieledningen efter att ha besegrat då serieledande Djurgården med 1-0. Det verkar inte ha varit någon bra vecka för stockholmarna som några dagar senare tappade poäng även mot Degerfors i en oavgjord 1-1 match. Det resultatet gav ÖSK en tvåpoängsledning med en match mindre spelad.

Att Degerfors tog poäng av Djurgården var kanske inte så överraskande. Efter en svag säsongsinledning har laget spelat upp sig och noterats för en vinst och tre oavgjorda matcher. Utöver Djurgården har faktiskt även serietrean AIK inte lyckats bättre än att få oavgjort mot Degerfors. Så ÖSK gör nog bäst i att ställa in sig på en tuff match mot motiverade motståndare

Till matchen är följande spelartrupp uttagen: Harald Detlofsson (mv), Simon Bladh (mv), Samuel Brunnberg, Gustav Pauly, Martin Trinh, Joseph Spångberg, Murat Kuyumcu, Edwin Lundqvist, Viktor Svensson, Arvid Brorsson, Albin Zidaric, Jonathan Aronsson, Sebastian Ternevid, Henrik Westher, Fahad Said, Vide Törner, Adam Leijon, Isac Eklöf, Jonathan Eriksson.

Matchen spelas på Behrn Arena med avspark kl. 19:30.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.