Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

En ÖSKare till pojkarnas Elitläger

Martin Trin  - med en biljett till Elitpojklägret.

Martin Trinh – med en biljett till Elitpojklägret.

I den trupp som tagits ut till pojkarnas Elitläger (P00) i Halmstad under tiden 28 juni – 3 juli är det i år BK Forward som dominerar. Av de 16 uttagna spelarna kommer 8 från BK Forward. Av ÖSKarna är det bara Martin Trinh som övertygat distriktsförbundskaptenerna om att han är bra nog för att få tillbringa en fotbollsvecka i Halland. Bland de fyra reserverna som skall vara beredda att hoppa in med kort varsel om någon av de uttagna skulle falla ifrån återfinns ÖSKs Malcolm Stolt (P16 U).

ÖLFF: Kallelse till Elitläger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.