Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: GAIS klockan fyra

ÖSK U17 möter i eftermiddag GAIS i pojkallsvenskan. Båda lagen har ett rätt stort behov av en vinst. GAIS för att avlägsna sig från nedflyttningsstrecket precis under dem – ÖSK för att känna att man är på väg tillbaka till den form som gav dem segern i ligacupen.

Rickard Torstensson har den här gången en stark trupp till sitt förfogande och ÖSK får väl hållas som favoriter.

Matchtrupp: Gustav Franck (mv), Douglas Bjäresten (mv), Oskar Sandberg, Gabriel Fernsten, Alex Hahne, Viktor Franssila, Lukas Hjort, Adem Greku, Joseph Spångberg (U16), Almin Masic (U16), Hampus Lundgren, Marcus Karlsson, Viktor Walldén, Ebrima Jaiteh, Oliver Kåhed, Kevin Johansson och Arvid Brorsson (U16).

Klassbeteckning U16 indikerar ålder och inte träningsgruppstillhörighet.

Matchen spelas på Behrn Arena med avspark kl. 16:00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.