Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Blandade resultat för de regionala lagen

Både ÖSK Undoms P16- och P15-lag mötte länsmotståndare under lördagen. Med blandat resultat. Det äldre laget mötte Karlslund på deras Arena. Det är någon visst med den planen. Inte för första gången fick Bloggens utsände se ett kraft- och initiativlöst ÖSK bli besegrade av ett klart mer motiverat hemmalag. Hemmalaget tog ledningen i den första halvleken på ett lite slumpartat sett efter det att en hög boll studsat på fel ställe i straffområdet. I andra halvlek och med vinsten i ryggen ökade sedan hemmalaget på sin ledning med tre ytterligare mål – två av dem klart vindassisterade.


ÖSK P15 verkar ha hämtat sig bra efter den lite väl stora förlusten mot Karlsund för några dagar sedan (1-6). På bortaplan i Kumla besegrades hemmalaget med 2-0. ÖSKs mål gjordes i andra halvlek av Lucas Parkedal Stenfelt och Gabriel Nyström.

Matchrapport från lagets hemsida: Fjärde segern

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.