Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Match mot Djurgården

Även om ÖSK (ännu) inte noterat det på sin hemsida så spelar ÖSK U19 en seriematch mot Djurgården i kväll på Behrn Arena. Någon lätt match lär det inte bli för hemmalaget. Djurgården leder, trots en match mindre spelad serien, har ännu inte förlorat och kan stoltsera med den förkrossande målskillnaden 42-6 på 10 matcher.

Hemmalaget har väl bara lyckats så där hittills i årets seriematcher. Delvis kan det nog ha berott på att en hel del spelare matchats väldigt hårt med spel både i U21 och U19. Nu har de dock varit matchfria sedan i lördags (0-0 borta mot Gefle) och bör ha hunnit regenerera både kraft och energi för mötet med serieledarna.

Matchen börjar kl. 18:30 och spelas som sagt på Behrn Arena.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.