Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P14 U: Seger i P15-kvalet

ÖSK Ungdoms U-trupp i åldersklassen P14 spelade igår sin tredje match i kvalserien till nästa års P15 Regional. Efter vinst i de första två matcherna var frågan om laget skulle kunna hålla sin vinstserie intakt. Motståndare denna sköna sommarkväll var Rynninge IK och matchen spelades på Pettersbergs gräs.

Under den första halvleken höll hemmalaget uppe spelet riktigt bra medan ÖSK slarvade en hel del i sitt passningsspel. Inte förrän det bara var någon minut kvar kunde ÖSK ta ledningen genom Nadir Ayeva. En snabbt mål i inledningen av den andra neutraliserades delvis av en reducering från Rynninges sida. ÖSK kunde dock så småningom gå ifrån och till slut notera en komfortabel seger med 6-1. Det är väl ungefär den som skillnaden skall vara mellan de här två lagen.

Jag hade trott att jag skulle kunna plocka fram målgörarna från ÖLFF:s matchrapport, men där finns inga sådana specificerade. Inte helt säker sätter jag Nadir på tre mål, Helmer Andersson på två (båda på hörna) och Ibrahim Kamil på ett. Helt säker är jag dock inte. Helmers första hörnmål – en volleyträff – kan nog ha haft en annan avsändare. Hans andra mål – en klockren nick – visade hur som helst att den så viktiga timingen vid en nick mycket väl skulle kunna vara något som delvis är genetiskt betingat.

Några bilder från matchen. (Jag hoppas att jag fått namnen rätt – det här är en rätt ny åldersklass för Bloggen).

Bilderna i bildspelet kan förstoras upp till en bättre upplösning. Beroende på vilken webläsare man använder så gör man det på olika sätt. För Firefox och Chrome kan man använda tillägget Imgaus, vilket Bloggens fotograf tycker fungerar bra.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.