Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Seriefinal mot Djurgården

I kväll möter ÖSK U16 Djurgårdens IF i något som väl inte kan kallas annat än en tidig seriefinal. Båda lagen är så här långt obesegrade och har ryckt åt sig en ledning i serietabellens topp. Allt talar för att det kommer att bli en spännande och välspelad match.

ÖSK kommer till spel med följande trupp: Harald Detlofsson (mv), Simon Bladh (mv), Samuel Brunnberg, Gustav Pauly, Martin Trinh, Murat Kuyumcu, Vide Törner, Edwin Lundqvist, Arvid Brorsson, Jonathan Aronsson, Fahad Said, Albin Zidaric, Mattias Sjöberg, Sebastian Ternevid, Isac Eklöf, Henrik Westher, Adam Leijon, Jonathan Eriksson.

Matchen spelas på Behrn Arena och börjar kl. 19:30.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.