Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P15: Storförlust mot Karlslund

ÖSK Ungdoms lag i den regionala P15-serien mötte igår Karlslund i en match på GPP IP. I en lite märklig match stod Karlslund till slut som segrare med hela 6-1. Individuella misstag i backlinjen gav Karlslund en halvtidsledning med 2-0. När sedan ÖSKarna släppte in ytterligare ett mål i början av den andra halvleken var det väl i princip kört, även om spelet därefter jämnades ut. Under matchens sista 10 minuter gick sedan KIF ifrån genom ytterligare tre mål. Den här gången på långskott (två av dem var frisparkar som gick direkt i mål). ÖSKs tröstmål gjordes av John Ling vid ställningen 0-5.

Nej, det här var ingen bra kväll för ÖSKarna, som aldrig fick igång något konstruktivt spel. Karlslund gjorde det bra och tog vara på de chanser som skapades på ett utmärkt sätt och vann rättvist om än några mål för stort.

För ÖSKarna är det bara att bryta ihop och starta om på nytt. Laget kan betydligt mer än vad de visade under gårdagsmatchen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.