Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Oavgjort mot BP

Sabina Håkanssons mål gav poäng mot Brommapojkarna.

Sabina Håkanssons mål gav poäng mot Brommapojkarna.


ÖSK Söder Dam startade bra mot Brommapojkarna i dagens match i div 1 Södra Svealand. Redan i den 3:e minuten gjorde Sabina Håkansson mål för hemmalaget. Av diverse rapporter att döma dominerade hemmalaget spelmässigt under den första kvarten. Därefter hamnade de i en utförsbacke som visserligen bara gav ett mål för gästerna, men där nervositeten under matchens slutskede var påtaglig. Laget är alltså fortfarande obesegrat på GPP IP, även om det verkar ha varit tight den här gången.

ÖSK Söder Dam: Oavgjort hemma mot BP 1-1 (1-0)
Brommapojkarna: Referat: Örebro SK Söder – IF Brommapojkarna

De elva som startade var: Ida Lindell (mv), Elin Börjesson, Lisa Lindahl, Marie Ståhlberg, Lisa Sundell, Bianca Sjöberg (60), Silvia Erkisi (k, 79), Sara Sandberg, Sabina Håkansson, Anna Meijer (72) och Freja Olofsson.
På bänken satt till att börja med: Stina Koskilampi (mv) i sin debut för ÖSK, Joline Jakobsson (60), Sophie Pettersson (72), Olivia Puhls (79) och Amanda Nordenby.

Serieledarna från Älvsjö förlorade dagens match mot Västerås IK. Det innebär att ÖSK knappade in en poäng på serieledarna och nu bara är 2 poäng efter. Ensamma toppjägare är de dock inte. Sex av seriens 12 lag hittar man inom 3 poäng från ledande Älvsjö. Nästa veckas uppgift för Söders damer är för övrigt just ledande Älvsjö på bortaplan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.