Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: BP till GPP

Söder - BP
ÖSK Söders damer nationaldagsfirar i hemmaborgen genom att ta emot Brommapojkarnas damlag. Nedflyttade från Elitettan trodde nog de flesta, att BP-damernas skulle nöja sig med ett år i den södra svealandsserien. Så kanske det blir också, om än inte på det sätt man tänkt sig. När en knapp tredjedel av årets matcher avverkats ligger laget helt otippat på en av de tre nedflyttningsplatserna.

Inför matchen på GPP IP hissas dock varningsflagg – så dåliga kan de väl rimligtvis inte vara. Oavgjort 0-0 mot Västerås IK i den förra omgången skulle möjligen kunna vara ett tecken på att formen är på väg tillbaka.

ÖSK Söder har fått lov att göra en del byten den hör veckan (också). Skador, avstängningar (!) och andra sorters förhinder gör att lördagens trupp får ett delvis nytt utseende. Sju spelare saknas från förra veckans matchtrupp och fem nya tillkommer.

Uttagna till matchen är: Ida Lindell (mv), Elin Börjesson, Lisa Lindahl, Marie Ståhlberg, Lisa Sundell, Bianca Sjöberg, Sophie Pettersson, Joline Jakobsson, Silvia Erkisi (k), Sara Sandberg, Sabina Håkansson, Anna Meijer, Olivia Puhls, Amanda Nordenby, Freja Olofsson och Stina Koskilampi (mv).

ÖSK Söder Dam: Hem till GPP igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.