Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

F16: Till final i DM

Samtidigt som ÖSK försökte göra mål på Helsingborg gjorde ÖSK F16 mål på IF Eker i DM-semifinalen. Det lite väl målrika slutresultatet 4-3 visade sig innefatta en straffsparksläggning efter det att den ”riktiga” matchen slutade 1-1. ÖSKs spelmål gjordes av Emma Östlund och de tre straffarna slogs in av Sarah Axelsson, Emy Karlberg Traav och Tilda Lalander.

I DM-finalen som kommer att spelas någon gång i höst står kampen om de finaste DM-medaljerna mellan ÖSK och Adolfsbergs IK. AIK besegrade IFK Hallsberg med 2-0 i sin semifinal.

Jag kan inte låta bli att förvånas över hur pass få lag som anmält sig till årets DM. De fyra semifinallagen var de enda anmälda medan klubbar som KIF Örebro, Rynninge, Sturehov och Lillån saknas bland de anmälda. Inte bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.