Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Herr: Storseger mot SMÅ

ÖSK Söders nye tränare Reinerth Gustavsson kunde lämna Tingstadsvallen med en övertygande 8-0 seger i bagaget. Med tanke på att han själv tränade SMÅ förra året kändes det säkert extra bra (eller extra tråkigt) att siffrorna blev så stora.

ÖSK Söder har nu vunnit sina senaste två matcher med sammanlagt 13-1. Om detta beror på en snabb formförbättring eller på att man mött seriens till synes två svagaste lag vill jag låta vara osagt. Bra är det hur som helst att man nu finner klubben i mitten av serietabellen.

Vem som gjorde målen i åttamålskrossen vet inte Bloggen. Matchens domare Edhem Dzirlo har nämligen ännu inte fullgjort sin rapporteringsskyldighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.