Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Allsvenskt motstånd på GPP IP

Den andra omgången i damernas Svenska Cup har nu lottats. Efter det att ÖSK Söder Dam mer eller mindre krossat IFK Skoghall väntar nu betydligt tuffare motståndare från Värmland. Det blir nämligen nyuppflyttade allsvenskorna från Mallbackens IF som kommer för att få syna Grönpepparparkens gräsmatta. ÖSK Söders damer är än så länge obesegrade på sin hemmaborg GPP IP. Frågan är om den sviten kan hållas intakt, när anfallarna är av allsvensk klass.

I den här turneringen tillämpas geografisk lottning och ÖSK Söder hade nog hoppats på en match mot KIF Örebro. Men det blev alltså Mallbacken i stället efter det att förbundet fått alla bitar på plats i sitt Sverigepussel. För KIF Örebro blir det istället en resa österut för att möta ÖSK Söders seriekonkurrenter IFK Nyköping.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.