Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Helgresultat 31 maj

Många matcher idag som på ett eller annat sätt skall redovisas.


ÖSK Söder Dam.
Precis som förra året blev Enskede IK en nöt som var lite för svår att knäcka. På bortaplan förlorade Söder med 1-0. Därmed gick serieledningen till årets överraskningslag Älvsjö AIK som leder serien med 3 poäng. Det är tätt i toppen, vilket gör att det blir minst en seriefinal eller näst intill varje omgång. Precis som det var förra hösten.

Matchfakta:
35. 1-0 Alexandra Nyreröd

De elva som startade för ÖSK Söder var: Ida Lindell (mv,), Elin Börjesson, Hannah Uhlan, Lisa Sundell, Joline Jakobsson, Silvia Erkisi (k), Sara Sandberg, Anna Meijer, Freja Olofsson, Emma Tivemo och Emelie Lundqvist.
På bänken satt: Lisa Lindahl, Klara Thorsén, Sophie Pettersson, Emma Östlund, Olivia Puhls, Linnéa Wetterberg och Sarah Axelsson.
Inbytta blev: 56. Lisa Lindahl och Olivia Puhls för Joline Jakobsson och Anna Meier. 69. Sophie Pettersson för Hannah Uhlan.

ÖSK Söder Dam: Detta j…vla Enskede
Enskede IK: Kampseger mot ÖSK


U17.
ÖSKarna räddade en poäng när de hämtade upp ett 0-2 underläge till 2-2. Båda ÖSK-målen gjordes av Marcus Karlsson. Kanske ”borde” de ha gjort något till eftersom Limhamn/Bunkeflo fick sin målvakt utvisad i den 52:a minuten.

Matchfakta:
24. 0-1 Miralem Brkic
38. 0-2 Mirza Kucukovic Bilalovic
48. 1-2 Marcus Karlsson
52. Utv. Carl Scott
75. 2-2 Marcus Karlsson

Laguppställning: Harald Detlofsson – Martin Trinh, Alex Hahne, Viktor Franssila Oscar Sandberg (ut 70, in 87) – Viktor Walden (87), Kevin Johansson, Arvid Brorsson (76), Oliver Kåhed – Ebrima Jaiteh, Marcus Karlsson
Ersättare: Adem Greku, Hampus Lundgren (79) och Lukas Hjort (76)


U16.
ÖSKs U16-lag är det lag som för tillfället går starkast av de tre U-lagen. Idag besegrades IK Sirius på en regnig bortaplan med 3-0. Spelet verkar av matchrapporten på lagets hemsida att ha varit så där. Men det är ju vinsterna som räknas och så vidare.

Matchfakta (2*40):
39. 0-1 Adam Leijon
49. 0-2 Jonathan Eriksson
55. 0-3 Murat Kuyumcu

Laguppställning: Simon Bladh – Gustav Pauly, Edwin Lundkvist, Murat Kuyumcu, Samuel Brunnberg (ht) – Albin Zidaric, Jonathan Aronsson, Henrik Westher, Sebastian Ternevid (31) – Isak Eklöf (31), Adam Leijon
Ersättare: Simon Norrman (mv, U14), Vide Törner (ht), Mattias Sjöberg (70), Fahad Said (in 31, ut 70), Jonathan Eriksson (31)

Lagets hemsida: Regnigt i Uppsala


ÖSK Ungdom P16.
Förlust i Karlskoga mot KB med 2-1

Matchfakta:
39. 1-0 Edvin Lundkvist
41. 1-1 Odilon Sangwa
43. 2-1 Ludvig Nyborg

De 11 som startade: Hassan Hussain, Carl Thuresson, Malcolm Stolt, Adam Fredriksson (k), Adam Gustafsson Stahle, Kristoffer Erlandsson, William Gåse, Odilon Sangwa, Mohamud Hussen, Martin Velander och Jacob Nilsson (mv).
På bänken satt bara: Olle Askerblom och Anton Söderman


ÖSK Ungdom P15.
ÖSK P15 fortsätter att överraska positivt (med tanke på förutsättningarna). Idag besegrades Köping FF på bortaplan med 4-2. Det verkar ha varit en tuff match med fyra varnade ÖSKare under en period i andra halvlek.

Matchfakta:
03. 0-1 Gabriel Nyström
07. 1-1 Sebastian Bergström
13. 2-1 Filip Andersson
35. 2-2 Fredrik Karlsson
48. 2-3 Marcus Kanto
76. 2-4 Gabriel Nyström

Lagets hemsida: Matchrapport

De elva som startade var: Martin Andersson (mv), David Sandberg, Lucas Parkedal Stenfelt, Marcus Kanto, Fredrik Karlsson (k), Mohammad Suliman Nassri, Gabriel Nyström, Johannes Hjulström, Mohammad Omran Nassri, Gustaf Strid och Joel Nilsson
På bänken började: Jacob Nilsson (mv), Carl Berglund, Sebastian Ramstedt, Sixten Lindqvist och Joshua Jakobsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.