Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: ÖSK möter Vasalund

I kvällens U19-match möter ÖSK solnalaget Vasalunds IF. ÖSK har efter fyra vinster och fem förluster placerat sig i mitten av serietabellen och kvällens motståndare Vasalund återfinns fyra placeringar och tre poäng längre ner.

Till matchen har ÖSK kallat följande 16 spelare: Gustav Franck (U17, mv), Harald Detlofsson (U16, mv), William Gunnarsson, Oskar Ålgars, Carl Ekstrand-Hamrén, Michel Yanez Hernandez, Felix Möller, Mikael Loön, Mirza Turan, Almin Masic (U16), Jonathan Lundberg, Christer Lipovac (A), Hampus Lindh, Henning Nordvall, Andreas Klingström och Viktor Wallden (U17).

OBS: Klassbeteckningarna markerar ålder och inte träningsgruppstillhörighet.

Matchen spelas på Behrn Arena med start kl. 19:00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.