Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Blandade DM-resultat

Under veckan som var har ÖSK-lagen i de yngsta DM-klasserna spelat sina första DM-matcher.

Flickorna i klass F14 kom inte längre än till Kumla IP. Där blev de besegrade av hemmalaget med 1-0. Slut på DM för den här gången alltså, utom för Linnea Wetterberg och kanske någon till som nog får en ny chans med de två år äldre i F16.

För pojkarna gick det bättre. På hemmaplanen Ekäng besegrades IFK Kumlas pojkar i klass P14 med 6-2 efter en bra och en mindre bra halvlek. (Det stod 4-0 i halvtid och så blev det oavgjort 2-2 i andra halvleken).

Resultatet förvånar inte direkt. ÖSKs U-trupp i den här årsklassen tillhör de bästa i Sverige och allt annat än att de tar DM-medaljerna skulle förvåna. I nästa omgång, som kommer att spelas i augusti, väntar segraren mellan Rynninge och Latorp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.