Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Brommapojkarna hemma

I morgon (onsdag) möter ÖSK U16 Brommapojkarna på Behrn Arena. BP, en fruktad motståndare i ungdomssammanhang på grund av sin stora rekryteringsbas, har väl inte lyckats hundraprocentigt i den här srien. Laget ligger en poäng efter ÖSK trots att de spelat en match mer.

ÖSK har börjat serien bra med tre vunna och en oavgjord match. Mötet med BP blir ytterligare en bra avstämning av hur laget står sig jämfört med några av Sveriges bästa lag i årsklassen.

Följande spelare är kallade: Harald Detlofsson, Samuel Brunnberg, Martin Trinh, Gustav Pauly, Viktor Svensson, Joseph Spångberg, Murat Kuyumcu, Arvid Brorsson, Jonathan Aronsson, Mattias Sjöberg, Edwin Lundqvist, Albin Zidaric, Vide Törner, Sebastian Ternevid, Isac Eklöf, Jonathan Eriksson, Adam Leijon och Henrik Westher.

Matchen spelas som sagt på Behrn Arena med avspark kl. 19:00 (19:30 visade det sig sedan).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.