Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P99 U: Seger mot Carlstad United

I skuggan av Allsvenskan och Damernas Svenska Cup spelade även ÖSK Ungdoms 99-or en match i sin regionala serie. Motståndare var Carlstad United och segersiffrorna blev 3-2. Det verkar av allt att döma ha varit en rätt jobbig match i vilken avgörandet först fälldes i slutminuterna.

Matchfakta:
11. 1-0 Anton Söderman
18. 1-1 Linus Brunzell
33. 2-1 Kristoffer Erlandsson
53. 2-2 Linus Brunzell
78. 3-2 Jonathan Eriksson

De elva som startade matchen var: Jacob Nilsson (mv, U15), Olle Askerblom, Malcolm Stolt, Adam Fredriksson (k), Anton Söderman, Kristoffer Erlandsson, William Gåse, Odilon Sangwa, Mattias Sjöberg, Jonathan Eriksson och Martin Velander.
Ersättare: Hassan Hussain, Carl Thuresson, Adam Gustafsson Stahle och Beroa Rahman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.