Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Onsdagsmatcher

Det är inte bara ÖSK och ÖSK Söder Dam som har matchdag idag. Även några andra ÖSK-lag har matcher att se fram emot.


ÖSK Söder Herr.
ÖSK Söders herrlag har bortamatch mot Kilsmo. Det borde vara en överkomlig uppgift mot ett lag som så här långt inte övertygat (3, matcher, 3 förluster och 2-10 i målskillnad). Inte heller söderherrarna har gått så bra, men de har i alla fall en seger och anständiga siffror i sina två förlustmatcher. Matchen spelas på Kilsmovallen.


ÖSK Ungdom P99 U.
Kvällens match i den regionala serien ställer ÖSK mot Carlstad United. Det är två mittenlag som möts och en seger betyder en hel del för tabellplaceringen. Värmlänningarna som vunnit två och förlorat två verkar ha haft svårt att få försvarsspelet att klaffa. Med 14 insläppta mål på 4 matcher är man sämst i serien.

Gustav Lundholm har kallat följande trupp till matchen: Simon Bladh (mv, U yngre), Mattias Sjöberg (U yngre), Jonathan Eriksson (U yngre), Adam Fredriksson, Hassan Hussein, Martin Welander, Carl Thuresson. Olle Askerblom, William Gåse, Malcolm Stolt, Beroa Rahman, Kristoffer Erlandsson, Mohamud Hussen, Anton Söderman, Odilon Sangwa och Adam Stahle .

Matchen spelas på regnsäkra Ekäng och börjar kl. 19:30.


ÖSK Ungdom P01 U.
ÖSKs 14-åringar spelar sin andra match i årskullens elitserie. I potten (när serien är färdigspelad) ligger en plats i nästa års P15 regionala serie. För kvällens motstånd står Rynninge IK och matchen spelas på Pettersbergs IP och börjar kl. 18:30. Det här är en väldigt stark åldersklass hos ÖSK och allt annat än en vinst vore en besvikelse.


 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.