Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Dubbelpack på GPP

Om man besöker Grönpepparparkens IP i kväll har man en möjlighet att se två intressanta ÖSK-lag i aktion mer eller mindre samtidigt.

På Plan A möter Söderdamernas utvecklingslag sina motsvarigheter från Västerås BK 30 som säkert brinner av revanschlusta efter A-lagsförlusten i helgen. Termen utvecklinglag skall man för övrigt ta med en ordentlig nypa salt. I alla fall ÖSK Söder kommer till spel med ett rutinerat lag med bänkspelare samt in/ut-bytta spelare från lördagsmatchen. Dessutom finns Marie Ståhlberg och Lillåförvärven Lisa Lindahl och Sophie Pettersson med i truppen.

Följande spelare är kallade: Sofia Andersson-Gustavsson (mv), Hannah Uhlan, Lisa Lindahl, Sophie Pettersson, Emma Pettersson, Klara Thorsén (K), Lova Händel, Marie Ståhlberg, Linnea Wetterberg, Bianca Sjöberg, Anna Meijer, Amanda Nordenby, Olivia Puhls, Elin Börjesson, Filippa Jägerhill och Emy Karlberg Traav.

Det här laget är faktiskt så bra, att man skulle kunna matcha dem i en ren div 1-match.

Matchen spelas på GPP A med start kl. 19:15.


På Plan B börjar en kvart senare mötet i den regionala P15-årsserien mellan ÖSK och BK Forward. Magnus Samuelssons killar har – med tanke på vad laget presterade förra året – varit något av vårens överraskningslag. Efter fyra omgångar är laget fortfarande obesegrade (två vunna och två oavgjorda) och ligger på tredje plats. Minst antal mål har de släppt in, vilket kanske inte förvånar med tanke på vem som tränar dem. En poäng framför sig i tabellen har de Forward, som vunnit tre och förlorat en.

Matchen spelas på GPP B med start kl. 19:30.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.