Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Seger mot Hammarby

Foto: Lagets hemsida.

Foto: Lagets hemsida.


ÖSKs yngsta U-lag var igår i Stockholm för match mot Hammarby IF. Hem till Örebro kunde de resa med ytterligare en trepoängare i bagaget. Det nybildade laget med stommen från IK Sturehovs framgångsrika 99-or vann matchen med 3-1. Målgörare var Adam Leijon (2) och Arvid Brorsson. Tack vare segern är laget nu i topp tillsammans med Djurgårdens IF med 10 poäng efter 4 matcher . Djurgården ytterst knappt före tack vare klubbnamnets förstabokstav. (Jämnare kan det väl knappast bli).

Laguppställning (2*40): Simon Bladh – Gustav Pauly (76), Murat Kuyumcu, Viktor Svensson, Vide Törner – Sebastian Ternevid (ut 50), Henrik Westher, Jonathan Aronsson, Arvid Brorsson – Isac Eklöf (68), Adam Leijon (73)
Ersättare: Simon Norrman (mv, U14), Adam Fredriksson (76), Anton Söderman (68), Hassan Hussein (73) och Jonathan Eriksson (50)

Anm. Martin Trinh var med ÖLFF på Götalandslägret. Harald Detlofsson, Samuel Brunnberg och Albin Zidaric spelade med U17 mot IFK Göteborg.

Lagets hemsida: Seger på söder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.