Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Fullspäckad U-lördag

Alla tre av ÖSKs U-lag spelar match i morgon lördag. Två dessutom på bortaplan vilket gör att möjligheterna att låna av varandra är begränsade. Hjälpen kommer från ÖSK ungdoms P-lag (som ju rent registreringsmässigt tillhör ÖSK FK).

Ingenting är ännu skrivet från ÖSKs sida om U17 och U19, men på U16:s egna hemsida kan man få en viss uppfattning om hur trupperna ser ut bland de yngre. Lyckligtvis spelar inget av ÖSK Ungdoms två representationslag någon match så det har gått bra att låna några spelare från dem.

Bristvara den här helgen är framför allt målvakter. Kalle Westdahl åker med A-truppen till Göteborg. Douglas Bjäresten och Jack Meehan fick båda en smäll mot huvudet i sina senaste matcher och vilas därför.


U19.
Den äldsta gruppen hade en rätt behaglig uppgift i förrgår (onsdag) då besökande Syrianska FC besegrades med 5-2. Lördagsuppgiften innebär en resa till Norrporten Arena för ett möte med GIF Sundsvall. Om truppen vet jag inte mer än att Mirza Turan är gulkortsavstängd. Matchen börjar kl. 15:00.


U17.
ÖSK U17 hade svårt med Skiljebo i Ligacupens gruppspel (oavgjort 2-2) och inte gick det bättre i går. I en match från vilken det ännu inte ens föreligger en officiell matchrapport drog Skiljebo det längsta strået och vann med 1-0.

Till lördagsmatchen mot IFK Götebrog är följande trupp uttagen: Harald Detlofsson (mv, U16), Gabriel Fernsten, Alex Hahne, Samuel Brunnberg (U16), Viktor Franssila, Oliver Kåhed, Kevin Johansson, Viktor Walldén, Albin Zidaric (U16), Marcus Karlsson, Ebrima Jaithe, Lukas Hjort, Hampus Lundgren, Mattias Sjöberg (U16), Beroa Rahman (P16 U), Jakob Nilsson (mv, U15)

Avspark på Behrn Arena kl. 13:00.


U16.
U16-laget skall möta Hammarby IF på bortaplan. Kallade spelare är: Simon Bladh (mv), Simon Norrman (mv P14), Vide Törner, Viktor Svensson, Murat Kuyumcu, Gustav Pauly, Isac Eklöf, Jonathan Aronsson, Arvid Brorsson, Sebastian Ternevid, Adam Leijon, Henrik Westher, Jonathan Eriksson, Anton Söderman (P16), Adam Fredriksson (P16) och Hassan Hussein (P16).

Avspark kl. 13:00 på Hammarby IP.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.