Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Herr: Första serievinsten

ÖSK Söders herrlag tog igår säsongens första serievinst i det tredje försöket. Lekeberg besegrades i vad som verkar ha varit en händelserik match. Söder var i ledningen med som mest 4-1 efter en timmes spel. Lekeberg reducerade, fick en man utvisad men reducerade trots detta ytterligare en gång till 4-3. Direkt efter Lekebergs tredje mål och med sju officiella minuter kvar att spela blir sedan Söders Daniel Voshogi utvisad efter att ha fått sitt andra gula kort.  Söder lyckades dock hålla undan och bärga säsongens första trepoängare. Säkert bra för moralen.

Matchtrupp: Daniel Janson, Vedran Ljuboja, Pontus Reinholdsson, Christian Mossberg, Johan Karlsson, Adam Gomri Hifdi, Daniel Vosoghi, Michael Remnefors, Fredrik Jonsson, Erik Johannesson, Andreas Lundgren (mv),
Ersättare: Frat Aydin, Surabel Germay, Simon Torstensson, Reinerth Gustavsson, Assiba Nsougan, Hamza Ibrahim Hassan

2 kommentarer – kommentera

Rättelse

Fjugesta har inget seniorlag.
Söder besegrade Lekebergs IF.

Ficedula hypoleuca

Tack för rättelsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.