Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Syrianska i onsdagsmöte

ÖSKs U19-trupp matchas (som alltid) väldigt hårt. I lördags mötte laget Brommapojkarna, i kväll kommer Syrianska FC från Södertälje till Behrn Arena och redan på lördag skall truppen vara i Sundsvall för match mot Giffarna. Dessutom deltog flera av lagets spelare i U21-matchen mot AIK i måndags.

Tur kanske då, att det i alla fall på papperet ser ut att vara en överkomlig motståndare man ställs mot i kväll. De sörmländska syrianerna har ännu inte lyckats ta poäng i någon av sina sex spelade matcher och målskillnaden är förödande 1-18.

Till matchen har följande spel Åre kallats: Gustav Franck (mv), Harald Detlofson (mv), Edvin Ahlnäs, Carl Ekstrand-Hamrén, Johan Sjögren, Oskar Ålgars, Andreas Klingström, Kevin Johansson, Mirza Turan, Mikael Loön, William Gunnarsson, Viktor Walldén, Henning Nordvall, Ebrima Jaiteh, Felix Möller, Almin Masic och Michel Yanez.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.