Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: ÖSK tar emot AIK

I kvällens U21-match är det AIK som kommer till Behrn Arena. Matchen kommer under en period då det har matchats rätt så intensivt. Speciellt U19-truppen har det snärjigt. De mötte Brommapojkarna i lördags och skall möta Syrianska FC på onsdag. Därför får man räkna med att det kan bli en hel del byten för att benen skall kunna hållas någorlunda fräscha.

ÖSK har kallat följande trupp (17 spelare).
Från A-truppen: Samuel Mensah, Daniel Nordmark, Sebastian Ring, Michael Seaton och Christoffer Wiktorsson.
Från U-truppen: Carl Ekstrand Hamrén, Gustaf Franck (mv), Viktor Franssila, William Gunnarsson, Andreas Klingström, Mikael Loön, Jonathan Lundberg, Almin Masic, Felix Möller, Mirza Turan, Karl Westdahl (mv) och Albin Ödberg

Bloggen noterar:
– Skadan på Jacob Rinne i gårdagsmatchen mot BK Häcken kom olägligt. Valet av förstemålvakt i dagens match lär indikera vem som sitter på bänken under Cupfinalen.
– Daniel Nordmark fick börja på bänken mot Häcken. Han spelar för att ta tillbaka sin plats i startelvan. Det skall bli intressant att se på vilken position han matchas. Som yttermittfältare där ÖSK företrädesvis placerat honom eller som innermittfältare som är hans ”naturliga position”.
– Duellen mellan Jonathan Lundberg och Michael Seaton om en plats i A-lagets matchtrupp fortsätter. Om någon av dem gör en bra match (och helst några mål därtill) så lutar det nog mot en göteborgsresa för denne.

AIK skriver på sin hemsida att man tagit ut en matchtrupp på 17 spelare varav 5 är från A-truppen. Den uttagna truppen: Oscar Linnér (mv), Rager Rebandi (mv), Oliver Granath, Strahinija Golic, Elias Lindberg Wahlström, Alessandro Pereira (A), Gabriel Ferreyra (A), Christos Gravius (A), Ludwig Ahl, Niclas Eliasson (A), Marko Nikolic (A), Kevin Edlund Yildiz, Morgan Fehrling, Daniel Öhrwall, Alan Naib, Rickson Maniema, Oscar Kahl.

Matchen spelas på Behrn Arena och börjar kl. 18:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.