Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: ÖSK möter AIK

ÖSKs yngsta U-lag spelar i kväll en hemmamatch mot AIK. Det blir serietvåan (AIK) som möter serietrean (ÖSK). Hemmalaget som var lite tröga i inledningen av serien (fast det kan vi bland annat skylla Degerfors för) ligger en poäng efter, men har två ännu inte spelade matcher tillgodo på sina motståndare.

Tränarna har kallat följande trupp till matchen: Harald Detlofsson (mv), Jack Meehan (mv), Samuel Brunnberg, Martin Trinh, Gustav Pauly, Viktor Svensson, Murat Kuyumcu, Joseph Spångberg, Arvid Brorsson, Jonathan Aronsson, Mattias Sjöberg, Edwin Lundqvist, Henrik Westher, Albin Zidaric, Fahad Said, Isak Eklöf, Adam Leijon och Jonathan Eriksson.

Matchen spelas på Behrn Arena med avspark 19:30.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.