Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam förstärker (igen)

Elin Börjesson (Foto: ÖSK Söder Dam)

Elin Börjesson (Foto: ÖSK Söder Dam)


ÖSK Söder Dam skriver på sin websida, att de förstärker sitt lag med Elin Börjesson. Elin, som kom till Örebro för studier redan i höstas, tränade då med ÖSK Söder, men fortsatte att spela för div 2-laget Hertzöga BK. Fast egentligen var hennes klubbadress QBIK i Elitettan, som dock lånat ut henne till Hertzöga. Tjugoettåringen beskrivs som en tvåfotad spelare som kan spela både ytterback och som kantbräddare. Spelklar blir hon till div 1-premiären hemma på GPP IP, då P18 IK kommer till Örebro.

ÖSK Söder Dam: Välkommen Elin Börjesson
QBIK: Elin Börjesson!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.