Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Hårt biljettryck inför Hammarbymatchen

ÖSK rapporterar att det är bra tryck på biljettförsäljningen inför Valborgsmässomatchen mot Hammarby IF. Hela bortasektionen skall till exempel vara utsåld. (Fast det är väl så att det är Hammarby som klumpbokat dessa, antar jag). ÖSK skriver, att de för att möta publiktrycket nu även kommer att sälja biljetter på sektion B som normalt är avsedd för företagskunder. Just beläggningen på Norra Läktaren är väl något av ett frågetecken i dagsläget. Där brukar ju närvaron svikta på mindre företagsanpassade speldagar. Frågan är hur många av företagskunderna som kan lockas på fotboll en Valborgsmässoafton.

ÖSK: Valborgsfest på Behrn Arena – Över 8500 biljetter sålda

Bokningsläget, måndag eftermiddag.

Bokningsläget, måndag eftermiddag.

Bokningsläget, tisdag lunch.

Bokningsläget, tisdag lunch.

Bokningsläget, onsdag eftermiddag.

Bokningsläget, onsdag eftermiddag.

Bokningsläget, matchdag förmiddag.

Bokningsläget, matchdag förmiddag.

Torsdag. ÖSK har börjat ringa till sina företagskunder för att se om det finns några biljetter de inte tänker utnyttja. Det finns det tydligen eftersom det dyker upp en del ”nya” platser på sektionerna B och D. Dessutom har man öppnat sektion K som tydligen varit stängd tidigare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.