Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam vässar anfallet

Bianca Sjöberg. (Foto: Lillån FK).

Bianca Sjöberg. (Foto: Lillån FK).


ÖSK Söder Dam skriver på sin hemsida, att de kommit överens med Bianca Sjöberg och Lillån FK om en övergång för anfallaren till ÖSK Söder. Söderdamerna har ju tappat en hel del anfallskraft sedan förra året i och med att Hanna Åbom lagt av och Sabina Håkansson prioriterar studier mm. Bianca blir därför ett välkommet och välbehövligt nytillskott för truppen.

Bianca, med fotbollsrötterna i Sköllersta, gjorde förra året 13 mål på 16 matcher för div 2-laget Lillån FK. Hon blir spelklar till Valborg och skulle alltså kunna göra sin ÖSK-debut den 3:e maj då ÖSK Söder möter Forsby FF på bortaplan. Fast söderdamerna har på sin hemsida lämnat en liten brasklapp om att det kanske fattas några träningsveckor innan målformen infinner sig på riktigt.

Bianca var en av tre anfallarna från lokalserierna som ÖLFF nominerat som årets anfallare.

ÖSK Söder Dam: Välkommen Bianca!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.