Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Moberg och Seaton tränar fullt

I dagens NA-artikel om U21-matchen i Norrköping passar Lasse Wirström även på att ge en skadeuppdatering. (Tack för det Lasse). Han skriver, att Michael Seaton som gick av tidigt i andra halvlek med vad som såg ut som ljumskkänningar tränar för fullt igen. Detsamma gäller för Erik Moberg.

Inför matchen mot Sundsvall noterade Bloggen, att Christer Lipovac inte deltog fullt ut (eller snarare nästan inte alls). Det får nu sin förklaring. Enligt Axel Kjäll är Lipovac ljumskskadad och beräknas missa de närmaste två veckorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.