Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Mot Helsingborg

Det är dags för en långresa igen för ÖSKs U17-lag. För två veckor sedan var laget i Landskrona för seriedebuten och på söndagen styrs kosan mot Helsingborg. Lite kortare är det väl och matchen börjar en timme senare, men det blir nog tidig uppstigning ändå för lagmedlemmarna.

Följande spelare är kallade: Harald Detlofson (mv), Simon Bladh (mv), Martin Trinh, Oskar Sandberg, Alex Hahne, Joseph Spångberg, Gabriel Fernsten, Oliver Kåhed, Viktor Franssila, Almin Masic, Hampus Lundgren, Lukas Hjort, Ebrima Jaiteh, Arvid Brorsson, Jonathan Aronsson, Almin Masic, Albin Zidaric och Adem Greku.

Laget får den här gången klara sig utan några av sina nyckelspelare. Trion Gustav Franck, Viktor Walldén och Kevin Johansson är på Futrure Team-läger medan Marcus Karlsson får stå över på grund av en muskelskada. Bra då att U16-matchen mot Degerfors blev inställd på grund av deras laguttagningsproblem (distriktslaget). Detta innebar ju att det gick bra för ÖSK att ta med U16-spelare utan att man den här gången behövde ta någon hänsyn till deras behov och önskemål.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.