Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P16 Reg: Seger i seriepremiären

Mohamud Hussen - segerskytt mot Skiljebo.

Mohamud Hussen – segerskytt mot Skiljebo.


ÖSK Ungdoms 99:or fick en bra start på årets seriespel i den regionala 16-årsserien. På bortaplan i Västerås besegrades Skiljebo SK med 1-0. Matchens enda mål gjordes av Mohamud Hussen på straff i första halvlek.

Matchtruppen såg ut på följande sätt: Olle Askerblom, Hassan Hussain, Carl Thuresson, Malcolm Stolt, Adam Fredriksson (k), Adam Gustafsson Stahle, Anton Söderman, Sebastian Ternevid (ÖSK), Kristoffer Erlandsson, William Gåse, Gustav Pauly (ÖSK), Vide Törner (ÖSK), Mohamud Hussen, Martin Velander, Jalal Nader och Jack Meehan (mv, ÖSK).

(ÖSK) indikerar att spelaren tillhör ÖSKs yngre U-trupp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.